"Wine and food and how to combine them"
Ambitionen var att till vart vin skapa en "tapas" som gifte sig med dofterna och smakerna. Och vilka kombinationer det blev. Följande viner med "tapas" avnjöts
Clotilde Davenne Chablis Tapas: Ceviche på havskräfta, hälleflundra, gös & äpple
Crémant de Bourgogne (sabrerad) Tapas: Blini med sikrom, röd lök & vispad créme fraiche
Baltos Tapas: Lokal lufttorkad skinka med ärtguacamole
Théas selection Pinot Noir Tapas: Tunnt skivat ankbröst lätt kryddad med stjärnanis tillsammans med en kycklingleverpastej med timjan & balsamvinäger
Girard old Zinfandel Tapas: Krämig grönmögelost med björnbär / mirabellconfit
Tack IKEA för en underbar afton. Vill du boka en vinprovning utöver det vanliga?
Klickadå på kommande rad: Vinprovning Malmö Småland